Erbjudande från Peters Fysio & Rehab

Behandlingar

Avslappningsmassage
En mjukare massagebehandling där vi sätter fokus på att få muskler och sinne att slappna av. Avslappningsmusik och tända ljus bidrar till att skapa rätt atmosfär. En avslappningsmassage är helt rätt för dig som vill få något för både kropp och sinne.

Behandlande Massage
Du får en massagebehandling som är utformad för skador och besvär från muskler och leder. Denna behandling är lite hårdare än en normal behandling, där vi jobbar med de ställen som kan minska dina besvär. Vi är vana att hantera olika skadeproblem och du får tips på vad du själv kan göra.

Klassisk Massage
Svensk klassisk massage är en djupgående massage. Musklerna bearbetas med knådningar och strykningar. Detta minskar värk och spänningar i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation.

Hot Stone-Massage
Här får du en behandling med hjälp av varma stenar. Värmen gör att musklerna lättare slappnar av och du får en annan slags upplevelse än med traditionell massage. Bland de som provat så är det en mycket uppskattad behandlingsform.

Priser behandlingar: 30 min: 450 kr, 45 min: 575 kr, 60 min: 690 kr.

Personlig Träning
PT har många bevisade effekter: Ökar muskelmassa, styrka och kondition, förebygger skador, stärker skelett och senor, minskar risk för hjärt-, och kärlsjukdomar, diabetes och andra välfärdssjukdomar. Vi har arbetat med Personlig Träning i ett decennium på Peters Fysio, så du är i trygga händer med din träning hos oss! Du kan komma själv eller med en partner/kompis Priser: 40 min: 495 kr. 60 min: 675 kr. Par-PT går också bra hos oss, pris: 680 resp 850 kr.

Gruppträning
Vi har några mycket uppskattade gruppträningspass i våra lokaler, bl a cirkelträning, core och styrkepass.

För att se aktuella pass och tider, läs mer på: http://www.petersfysio.se/grupptraning/

Läs mer om oss, våra behandlingar, Personlig Träning och våra gruppass på www.petersfysio.se
070-3126662,
petersfysio@gmail.com
Rådstugatan 6, 97238 LULEÅ