FÖRRÄTTER

 
Vitlöksbröd med aioli
 
Rökt ren med sobanudlar och
sojavinägrett
 
Sikrom med västerbottensostpaj och
limesyrad rödlök
  
VARMRÄTTER
 
Grillad oxfilé med pepparsås och pommes frites
 
Oxfilépasta i krämig vitlökssås
 
Caesarsallad med kyckling & bacon
 
Hamburgare med cheddardressing, rostad lök, aioli och pommes frites
 
Vegetarisk burgare  med cheddardressing, rostad lök, aioli och  pommes frites
 
Grillad Iberico, grillad citron, rostad potatis, rödvinssås och primörer
 
Lax med grapesås, potatispuré, morot
och salladslök.
 
Bön och svampgryta med pasta
 
Kvällens husman (mån - tors)
  
 
EFTERRÄTTER
 
Chokladfondant med hallonsabayonne
och gräddglass
 
Crema Catalana med citrussallad och grape sorbet
 
Gräddglass med varma hjortron och knäckflarn 
 

 



STARTERS
 
Garlic bread with aioli
 
Smoked reindeer with soba noodles and
soy vinaigrette
 
Whitefish roe with västerbotten cheese pie and lime pickled red onion

MAIN COURSES
 
Grilled beef fillet with pepper sauce and french fries
 
Pasta with fillet of beef in garlic sauce
 
Caesar salad with chicken & bacon
 
Hamburger with cheddar dressing, roasted onions, aioli and french fries
 
Vegetarian  burger with cheddar dressing, roasted onions, aioli and french fries
 
Grilled Iberico, grilled lemon, roasted potatoes, red wine sauce and early vegetables
 
Salmon with grape fruit sauce potato puree, carrot and green onion
 
Bean and mushroom stew with pasta
 
Tonight’s special (Mon - Thurs)


DESSERTS
 
Chocolate fondant with raspberry sabayonne and ice cream
 
Crema Catalana with citrus salad and grapefruit sorbet
 
Ice cream with hot cloudberries  and  butterscotch biscuit